Not: Hesap silme işlemi sırasında hiçbir düğmeye tıklamayın veya herhangi bir işlem yapmayın, işlem biraz zaman alabilir.
Hesabı Silmek Şu Anlamlara Gelir:
Hesabınızı sildikten sonra oluşturduğunuz herhangi bir sınıflandırılmış ürün, sistemimizde artık görünmeyecektir.
Hesabınızı sildikten sonra, cüzdan bakiyeniz artık sistemimizde yer almayacaktır.